Palvelut

Nostopalvelu

Nostamme pienemmät ja suuremmat tavarat minne vain

Nostopalvelua tarvitaan silloin kun kalustolta vaaditaan sekä nostotehoa että nostokorkeutta

Nostopalvelu Ylitupa panostaa monipuolisissa nostotöissään turvallisuuteen ja toimintavarmuuteen.

Onnistunut nostotyö on huolellisen ennakkovalmistelun ja ahkeran taustatyön tulos. Teemme nostotyöt yli 30 vuoden vankalla ammattitaidolla nopeasti ja luotettavasti. Takaamme onnistuneen noston ja pidämme aina sovitusta kiinni.

Teemme töitä Länsi-Suomen alueella.

Monipuoliset nostot rakennusyhtiöille ja yksityisille

Liikenteenharjoittaja Juha Ylitupa on erikoistunut erilaisiin rakennusalaan liittyviin nostotöihin. Nostamme esimerkiksi kattotuolit, elementit, katot ja kokonaiset talopaketit haluttuun kohteeseen.

Nostamme ja kuljetamme myös esimerkiksi merikontteja ja rakennustyömaiden koppeja. Myös esimerkiksi paljujen ja kylpy-altaiden nostot onnistuvat kauttamme.

Toteutamme nostotyöt Volvo FM12- kuorma-autolla, jonka nosturin kapasiteetti on 85 tonnimetriä. Nosturi yltää sivulle 31 metriin, sekä ylös 35 metriin, joten sillä luonnistuvat haastavimmatkin nostotyöt.

Kuljetuspalvelu

Kaiken minkä nostamme, kuljetamme

Tarjoamme myös erillistä kuljetuspalvelua yrityksille ja yksityisille Länsi-Suomessa

Kuljetukset ovat oleellinen osa nostotöitä, siksi Nostopalvelu Ylitupa huolehtii nostotuotteet perille kohteeseen kuin kohteeseen.

Kaiken minkä nostamme, myös lastaamme, kuljetetamme, puramme – turvallisesti ja varmasti! Saat siis koko paketin tilaamalla huolelliseksi ja turvalliseksi suunnitellun nostotyön meiltä.

Voit luottaa meihin, sillä olemme yli 30 vuotta alalla toiminut osaava ammattilainen.

Asiakkaan tarpeen mukaan voimme huolehtia tuotteiden ja tavaroiden kuljetuksen myös erikseen.